Bakom kulisserna när Dua Lipa är med och skapar La Vacanza för Versace

Som vanligt vill vi på Klädskolan titta in lite bakom kulisserna – så även denna gång. Välkommen till en exklusiv inblick bakom kulisserna på den spektakulära “La Vacanza”-kollektionen från modehuset Versace. Denna unika samarbete mellan Donatella Versace och Dua Lipa har resulterat i en banbrytande kollektion kläder. Vi kommer fördjupa oss i hela processen, från designskisser och provningar till den glittrande kampanjfotograferingen på Ibiza och den efterlängtade modevisningen i Cannes, södra Frankrike.

 

Bakom kulisserna med Versace och Dua Lipa

Donatella Versace och Dua Lipa, två mästare inom sina respektive områden, sätter sin kreativa kraft och sin passion för mode i skön harmoni för att skapa “La Vacanza”-kollektionen. I hjärtat av denna samverkan finns tillgången till designprocessen och provningarna. Att få vara med och se hur dessa visionära kvinnor sammanfogar sina idéer och skapar unika klädesplagg är en upplevelse i sig.

 

Kampanjfotografering i Ibiza

När kollektionen var färdigdesignad var det dags att föreviga den genom en fantastisk kampanjfotografering. Valet föll på den vackra ön Ibiza, som bjöd på en perfekt kuliss för att fånga “La Vacanza”-kollektionens glödande skönhet. Donatella Versace och Dua Lipa själva var närvarande för att se till att varje detalj blev perfekt och att kollektionens essens strålade genom varje bild.

 

Modevisningenen i Cannes

Efter månader av hårt arbete och spänning var det äntligen dags för den stora modevisningen i den vackra staden Cannes i södra Frankrike. Denna fashionabla stad, känd för sin glamour och stjärnglans, var det perfekta stället att visa upp “La Vacanza”-kollektionens elegans och stilsäkerhet. Kändisar och modeentusiaster från hela världen samlades för att se denna spektakulära show och hylla samarbetet mellan två kreativa genier.

 

Utforska kollektionen

Om du vill uppleva skönheten och stilen hos “La Vacanza”-kollektionen själv behöver du inte leta långt. Gå till Versace.com och ta del av den fullständiga modevisningen samt utforska fler fantastiska plagg från kollektionen. Här har du möjligheten att bli inspirerad av de innovativa designerna och kanske till och med införliva några av dessa unika stilar i din egen garderob.

 

En hyllning till konst och kreativitet

“La Vacanza”-kollektionen är en sann hyllning till konst och kreativitet. Genom samarbetet mellan Donatella Versace och Dua Lipa har en enastående kollektion skapats, som tar modevärlden med storm. Att få en glimt bakom kulisserna på denna extraordinära resa är en ära. Visst, allt är galet dyrt. Men att inspiration är gratis. Utforska, njut och låt dig inspireras av denna lysande sammanfogning av mode och musik.