En distansutbildning för jobb inom mode

Vill du utbilda dig på modelinjen på Beckmans designhögskola eller annan mode-utbildning? Klädskolan ger dig de grunder du behöver, så att du kan fortsätta resan på din spännande väg till jobb som modeskapare.

Vilken kurs ska man välja för att jobba inom mode?

Det är vår kurs “Rita egna mönster” som är bäst lämpad för dig som vill jobba inom mode, och söka in på modelinjen hos Beckmans.  Läs om kursen i att rita egna mönster här Vi tillhandahåller två populära kurser. “Alla kan sy” är riktad till dig som har förkunskaper i nivå med textilslöjden i grundskolan, medan “Rita egna mönster” kräver en högre nivå.

Bli kläddesigner med vår hjälp

Klädskolan har erbjudit utbildningar inom arbete med mönster och lärt människor att sy sedan 1959. Genom åren har vi passerat halvmiljonen med deltagare, och med gott resultat. Många går vidare och jobbar med mode och som kläddesigners, medan andra öppnar egen syateljé. Vad som passar dig bäst vet bara du. Vi tillhandahåller kurser som testats och anpassats över många år. Läs mer om Klädskolan här.

En distansutbildning för jobb inom mode

Vad krävs av mig som deltagare?

Du som läser detta har troligen ett stort intresse för mode. Kanske drömmer du om att jobba på stora modehus som Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld och Giorgio Armani. Du behöver kunna sy sedan förut, och vara så pass erfaren att du eventuellt hunnit bli trött på färdiga mönster. Det är nämligen vår mönsterkurs som du behöver gå, och under den lär du dig att skapa egna mönster. Om du har några frågor, kontakta oss här

Vad lär sig de modeskapare som går denna utbildning?

Utbildningen är tidlös och de metoder som lärs ut gäller oavsett vilka moden och trender som är aktuella just nu. Takten på utbildningen styr du själv, då det är en distansutbildning. Vi hoppas att du ska trivas hos oss på Klädskolan.