Se allt från Copenhagen Fashion Week. Följ Spellistan SS24 av Copenhagen Fashion Week.

Missa inget från Copenhagen Fashion Week

Skandinavisk design är synonymt med en unik kombination av minimalism, funktionalitet och tidlös elegans. Vad vore en bättre plats att upptäcka de senaste trenderna inom skandinavisk mode än Copenhagen Fashion Week SS24? Även om du inte har möjlighet att närvara fysiskt, kan du ändå följa med på denna inspirerande modefest genom Copenhagen Fashion Weeks exklusiva YouTube-kanal och spellistan SS24 på CPHFWs YouTube-kanal.

Här är en titt på några framstående skandinaviska designermärken som kommer att lysa upp catwalken och sätta tonen för säsongen.

GANNI: Danska Drömmar i Varje Plagg

GANNI är kända för att införliva den avslappnade danska stilen i varje plagg de skapar. Deras visning kommer förmodligen att erbjuda en fantastisk mix av ledig elegans och trendiga detaljer, allt med en skandinavisk twist. Förvänta dig rena linjer, spännande mönster och en känsla av nonchalant sofistikering.

Saks Potts: Färgexplosion i Nordisk Tappning

Saks Potts är ett utmärkt exempel på hur skandinavisk minimalism kan kombineras med dristiga färger och lekfulla detaljer. Deras visning kommer förmodligen att erbjuda en symfoni av färger och texturer som smälter samman på ett konstnärligt sätt, samtidigt som den behåller den enkla och funktionella skandinaviska estetiken.

Cecilie Bahnsen: Moderna Siluetter med Traditionell Twist

Cecilie Bahnsen är mästare på att blanda moderna siluetter med traditionellt hantverk. Hennes visning kommer troligtvis att erbjuda en kollektion av romantiska och luftiga plagg, var och en med en subtil skandinavisk touch. Förvänta dig en palett av neutrala toner och eleganta detaljer.

Rotate Birger Christensen: Skandinavisk Avantgarde

Rotate Birger Christensen är ett varumärke som inte är rädda för att utforska gränserna för skandinavisk design. Deras visning kommer sannolikt att erbjuda en djärv mix av avantgarde-stilar, där rena linjer möter oväntade detaljer. Förbered dig på en visuell resa som tar dig bortom det förväntade.

Goya: Skandinaviskt Hantverk i Världsklass

Goya är ett utmärkt exempel på skandinaviskt hantverk i världsklass. Deras visning kommer troligtvis att hylla enkelheten i skandinavisk design samtidigt som den lyfter fram omsorgsfullt utformade plagg med konstnärliga detaljer. Förvänta dig att se materialval och snitt som är karakteristiska för den nordiska estetiken.

Se allt på YouTube

Copenhagen Fashion Week SS24 är din biljett till den spännande världen av skandinavisk modeinnovation och elegans. Genom att följa spellistan SS24 Day 1 på Copenhagen Fashion Weeks YouTube-kanal kommer du att fördjupa dig i en visuell symfoni av skandinavisk design. Från GANNIs danska drömmar till Goyas skandinaviska hantverk i världsklass, kommer dessa designermärken att bjuda på en föreställning som hyllar den tidlösa skönheten och funktionaliteten i skandinavisk modekultur. Så luta dig tillbaka, låt de rena linjerna och eleganta detaljerna trollbinda dig. Visst det är lite tråkigt att det är så mycket text i bilden. Men det är ju gratis – så det får man väl leva med 😉