Tyst elegans från Rouhan

Vi tar en titt när Rouhan presenterade sin efterlängtade höst- och vinterkollektion för 2023. Ruohan, som grundades av den designern Ruohan Nei 2021, är ett vardagslyxigt varumärke som levererar en tidlös garderob med en förkärlek för modern minimalism. Centrerad kring en neutral färgpalett fokuserar Ruohan på exceptionella material, exakta detaljer och exakt skräddarsydda för att bygga en samling förenklade men ändå distingerade baskläder.

Från USA men nu i Paris

Rouhan är från början ett amerikanskt märke men årets höst- och vinterkollektion presenterades i Paris och det är från den visningen som vi ser här. Det är minimalistiskt, elegant och andas det där väldigt exklusiva som i en första anblick ser enkelt ut.

Färgpalett

Rouhan valde en sofistikerad färgpalett som reflekterade höst- och vinterkänslan. Djupa bäriga toner som plommon, vinrött och mörkblått dominerade kollektionen, kompletterat med eleganta nyanser av grått och beige. Denna kombination av färger skapade en atmosfär av mystik och lyx.

Material och strukturer

Kollektionen präglades av en fascinerande mix av material och strukturer. Rouhan använde sig av rika tyger som sammet, siden och kashmir, vilket gav plaggen en känsla av lyx och överflöd. Olika strukturer som volanger, veck och asymmetriska detaljer skapade visuellt intressanta silhuetter och adderade en lekfull dimension till kläderna.

Silhuetter och klipp

Rouhans höst- och vinterkollektion för 2023 erbjöd en rad varierande silhuetter och klipp. Från eleganta och flödande klänningar till strukturerade byxor och kappor med skarpa linjer, fanns det något för alla smaker och tillfällen. Detta visade på Rouhans mångsidighet och förmåga att skapa kläder som passar olika kroppstyper och stilar.

Detaljer och accessoarer

Som en känd förkämpe för detaljer och precision misslyckades inte Rouhan att imponera med sina accessoarer. Delikata broderier, handmålade mönster och unika smyckeselement skapade enastående detaljer på kläderna. Skor och väskor kompletterade outfiterna på ett elegant sätt och bidrog till helhetsupplevelsen av kollektion

Rouhans höst- och vinterkollektion för 2023 erbjuder något för alla som söker unikhet, kvalitet och en djupare förståelse för konstformen kläder. Rouhan har än en gång bevisat att de är mästare på att förvandla mode till en upplevelse som går bortom kläderna själva.