Etro Nowhere: Eklektisk kollektion hyllar äventyr

Den nya Etro vår-och sommarkollektionen för 2024 av Marco De Vincenzo kallad “Etro Nowhere”, är en hyllning till äventyr och modets gränslösa möjligheter. Kollektionen är inspirerad av De Vincenzos resor till avlägsna platser och Etros egna arkiv, och är en blandning av eklektiska mönster, livfulla färger och flytande silhuetter.

“Med ‘ETRO Nowhere’ omdefinieras gränserna för mode, och gästerna ger sig ut på ett äventyr för att utforska en värld där allt är möjligt och regler är till för att brytas”, säger en talesperson för varumärket.

Kollektionen innehåller en mängd olika plagg, från feminina klänningar och kjolar till skräddarsydda byxor och jackor. Det finns också ett antal iögonfallande accessoarer, som statementsmycken och färgglada väskor.

En av de mest slående sakerna med Etro Nowhere-kollektionen är dess användning av färg. De Vincenzo har använt en djärv palett av rosa, gult, orange och blått för att skapa en kollektion som är både glad och sofistikerad.

Ett annat viktigt inslag i kollektionen är den eklektiska mixen av mönster. De Vincenzo har kombinerat traditionella paisleymönster med geometriska mönster och abstrakta motiv för att skapa en look som är både unik och elegant.

Etro Nowhere-kollektionen är ett perfekt exempel på Marco De Vincenzos designfilosofi. Han är känd för sin djärva och innovativa inställning till mode, och hans kollektioner är alltid fulla av överraskningar.

Här är några av de viktigaste trenderna från Etro Nowhere-kollektionen:

  • Djärva färger: De Vincenzo har använt en djärv palett av rosa, gult, orange och blått för att skapa en kollektion som är både glad och sofistikerad.
  • Eklektiska mönster: De Vincenzo har kombinerat traditionella paisleymönster med geometriska mönster och abstrakta motiv för att skapa en look som är både unik och elegant.
  • Smidiga silhuetter: Silhuetterna i Etro Nowhere-kollektionen är flytande och smickrande, och många plagg har draperingar och rynkor.
  • Statement-accessoarer: De Vincenzo har också inkluderat ett antal iögonfallande accessoarer i Etro Nowhere-kollektionen, såsom statementsmycken och färgglada väskor.

Etro är ett familjeägt italienskt modehus som grundades 1968. Företaget är känt för sin eklektiska blandning av mönster, livfulla färger och flytande silhuetter. Etros karaktäristiska paisleymönster är en av de mest ikoniska designerna inom mode.

Varumärket Etro grundades av Gerolamo “Gimmo” Etro, en antikhandlare som inspirerades av de paisleymönster han såg på antika sjalar. Etro började med att designa och sälja textilier, och företaget expanderade snabbt till konfektionskläder, accessoarer och hemartiklar.

Etros design har burits av både kändisar och modeikoner. Varumärket är känt för sina lyxiga tyger, sin känsla för detaljer och sin innovativa design. Etro har också fått beröm för sitt engagemang för hållbarhet.

Under de senaste åren har Etro expanderat sin räckvidd bortom mode. Företaget har lanserat ett antal framgångsrika samarbeten, bland annat en glasögonkollektion med Luxottica och en parfymkollektion med Coty. Etro har också öppnat ett antal nya butiker runt om i världen.

Idag är Etro ett globalt modevarumärke med lojala följare. Företaget fortsätter att förnya sig och producera eleganta och lyxiga produkter som älskas av människor över hela världen.