Gucci AW24: Bakom kulisserna från Sabatos senaste damvisning på Milano Fashion Week

gucci-aw24-med-klädskolan

Höst- och vinterkollektionen för Gucci, signerad Sabato de Sarno, väckte verkligen uppmärksamhet på Milanos Modevecka som nyligen gick av stapeln. I den här filmen av Loïc Prigent får vi inte bara se de fantastiska kläderna och alla kändisar som var i publiken. Som vanligt tar oss Loïc in bakom kulisserna och låter dessutom Sabato prata lite om hans tankar bakom kollektionen. Sådant är ju alltid lika intressant för oss som gör våra egna kläder, eller hur? Textning på engelska finns om du klickar på den symbolen i höger nederkant.

Guccis personliga touch

Inbjudan till Guccis senaste visning var inte bara en vanlig bit papper. Varje gäst fick en personlig anteckningsbok med Guccis signaturröda monogram och orden “Follow your heart” präglade på omslaget. Det var en fin touch som verkligen sätte tonen för hela evenemanget.

En samarbetsfull överraskning

Men det slutade inte där. Gucci överraskade sina gäster genom att samarbeta med en lokal butik, Pettinaroli i Milano, för att skapa dessa vackra inbjudningar. Det är detaljer som dessa som verkligen visar Guccis engagemang för kvalitet och omtanke i varje aspekt av deras varumärke.

Stjärnspäckad närvaro

Gästlistan var en riktig who’s who av mode och kultur. Från Solange till Kirsten Dunst och Daisy Edgar-Jones, var det en A-lista som verkligen visade sitt stöd för De Sarnos vision. Med sådana framträdanden på första raden, kan man bara föreställa sig den spänning som fyllde lokalen innan visningen började.

Mark Ronsons musikaliska magi

När det kommer till musiken, kunde man inte ha bett om en bättre DJ än Mark Ronson. Hans val av låtar, inklusive “I’m Not In Love” av Kelsey Lu och “Two Men In Love” av The Irrepressibles, skapade den perfekta stämningen för visningen och kompletterade varje plagg som gick ner längs catwalken.

Stil och elegans

Gucci levererade verkligen, med allt från urtvättade peacoats till slokande stickade koftor och avsmalnande trenchar med kristallpärlor. Varje plagg var en mästarklass i stil och elegans, och det är tydligt att varje detalj har noggrant övervägts och utformat för att passa perfekt in i Guccis estetik.

Accessoarer i Fokus

Men det var inte bara kläderna som imponerade. Accessoarerna var också i framkant, med klassiska Gucci-väskor i nya färger och stilar som kompletterade varje look perfekt.

Skor för Varje Tillfälle

Och låt oss inte glömma skorna – från höga loafers till lårhöga vadarstövlar, Gucci har verkligen tänkt på allt när det gäller att klä Gucci-kvinnan från topp till tå.

Sabato De Sarnos Stilfilosofi

Sammanfattningsvis är Guccis AW24-kollektion en hyllning till hantverk, precision och långsiktig stil. Sabato De Sarno har verkligen överträffat sig själv med denna visning, och vi kan inte vänta med att se vad han har i beredskap för nästa säsong.