Vad som ingår i sykursen

Vi har fått en hel del frågor om vad som ingår i våra kurser. Här är ett mer detaljerat innehåll i vår sömnadskurs Alla kan sy. Nu kan du se med egna ögon att det är (med bred marginal) Sveriges mest omfattande kurs.

Alla modeller med gör du med personliga mått, dina egna eller en väns. Och givetvis med ett barns mått när det kommer till barnkläderna. Finns det inget barn som ställer upp som modell, kan du utgå från de mått som finns angivna i de lektionerna.

Har du frågor ska du givetvis inte tveka att höra av dig till oss.