Det bästa från NYFW AW 2024

kvinna-med-ipad-tittar-på NYFW-2024

Hösttrender 2024: En Djupdykning i New York Fashion Week

Visst är det härligt med alla dessa modeveckor för oss som gör egna kläder! Under NYFW – New York Fashion Week stod tre tydliga trender fram: en återkomst av låga midjor med bälten som detalj, en passion för plommonrött och en tillbakagång till klassiska blåjeans. När vi sveper över den globala modescenen under de internationella modeveckorna, fångar vi glimtar av vad som kan komma att dominera modevärlden framåt.

“Vi har hittat en spellista med de viktigaste visningarna. Finns längre ned i detta inlägg.”

Ha bältet på höften

Efter en lång tid av högmidjade plagg, verkar låga midjor vara på väg tillbaka. På catwalken kunde vi se en uppenbar favorisering av låga midjor, ackompanjerat av dekorativa bälten som sattes i fokus. Märken som Khaite och Michael Kors gav denna trend liv genom att integrera bälten i sina kollektioner, vilket skapade en avslappnad och cool look. Att bära bältet nerhasat på höften ger en modern twist till varje outfit och är definitivt värt att experimentera med redan nu.

Plommonrött är det nya svarta

En djup, förförisk nyans av rött tog scenen med storm under New York Fashion Week, vilket indikerar en stark trend mot plommonrött för hösten 2024. Denna färg, som signalerar både elegans och dramatik, var en favorit hos märken som Diotima och Khaite. Att inkludera en plommonröd detalj i din outfit kan vara det perfekta sättet att injicera en känsla av lyx och sofistikation i din stil.

Klassiska jeans

Till hösten verkar modevärlden gå tillbaka till rötterna när det kommer till denimtrender. På catwalken återkom klassiska blåjeans i rena tvättar, vilket signalerar en trend mot en tidlös, avslappnad och stilsäker stil. Michael Kors var ett av de märken som satsade på denna klassiska look och visade upp jeans stylade med enkla, men effektfulla kombinationer av vitt och marinblått. Så se till att ha dina favoritblåjeans redo i garderoben för en stilfull och bekväm höst.

Se det viktigaste visningarna på NYFW 2024

För att ytterligare fördjupa din upplevelse av New York Fashion Week, kan du titta på denna YouTube-lista med höjdpunkter från några av de mest minnesvärda visningarna. Upplev kreativiteten och innovationen från designers som AREA, The Blonds, Anna Sui och många fler genom att klicka på länken nedan.