CPHFW AW24 – Köpenhamns modedagar öppnar upp det nya året

kvinna-tittar-på-CPHFW-24

En modefest för oss nordbor

Copenhagen Fashion Week (CPHFW) är utan tvekan en av de mest betydande händelserna inom modevärlden för oss nordbor och då givetvos för dig som gör egna kläder. Denna vecka är inte bara en möjlighet att visa upp de senaste trenderna och kollektionerna från framstående designers, utan det är också en fest för nordisk stil och kreativitet. Under AW24-upplagan av CPHFW samlades några av de mest ikoniska märkena för att presentera sina visioner för framtiden – och musiken som ackompanjerade dessa visningar är en viktig del av upplevelsen.

Se alla visningar på YouTube

På YouTube finns nu en spellista som samlar videoklipp från samtliga visningar under CPHFW AW24. Detta är inte bara en slumpmässig samling av klipp; det är en känslomässig resa genom nordisk modekultur och estetik. För oss nordbor är denna spellista mer än bara en samling av modevisningar – den är en spegling av vår identitet och vår kärlek till stil och design. Klicka nedan bara, så är du där.

Här finns klipp från några av de mest hyllade märkena inom nordisk mode, såsom Won Hundred, Saks Potts, Stine Goya, och Henrik Vibskov, för att bara nämna några. Varje klipp fångar inte bara de fantastiska kläderna som visades upp på catwalken, utan också den unika atmosfären och energin som finns på CPHFW. Det är som att vara där personligen, uppleva varje steg och varje tygstycke på nära håll.

Won Hundred, Gestuz, Munthe, Saks Potts, Rolf Ekroth, Skall Studio, Nicklas, Skovgard, Alectra Rotschild, Forza Collective, Aeron, Stamm, Lovechild, Alpha, Remain, Vain, J Lindeberg, OpéraSPORT, The Garment, Wood Wood, Stine Goya, Henrik Vibskov, TG Botanical, Helmstedt, Han Kjøbenhavn, ROTATE

Glöm inte musiken

Och musiken – den är en så viktig del av upplevelsen. Från pulserande elektroniska beats till mjuka melodier och explosiva rocklåtar, varje låt valdes noggrant för att komplettera varje märkes estetik och vision. Det är som att lyssna på soundtracket till en nordisk modeälskares drömmar.

Låt dig inspireras av färger och skärningar

För oss nordbor är CPHFW AW24 inte bara en modevecka; det är vår chans att hylla vår kärlek till stil, design och kreativitet. Det är en tid då vi kan visa upp vårt bästa och inspireras av våra favoritdesigners. Så låt oss sätta på spellistan, låta musiken strömma och låta oss svepas med av den nordiska modevärldens magi. För på CPHFW är vi alla en del av en gemenskap som älskar mode lika mycket som vi älskar våra nordiska rötter.